Interim Recruitment

“Onze interim recruiters brengen oplossingen. Ze analyseren jouw behoefte, adviseren een oplossing en implementeren deze. Ondertussen wordt er gewoon geworven natuurlijk.”

Momenteel is de arbeidsmarkt nogal gespannen, maar in iedere arbeidsmarkt is recruitment een vak dat je moet beheersen. Waarin je analyseert, creëert, uitvoert, meet en weer analyseert. Moet je kennis hebben van wervingsmethodieken om zo veel mogelijk passende kandidaten te interesseren voor jouw bedrijf. Daarbij speelt kennis van doelgroepen en drijfveren een cruciale rol in het succes van je werving. Onze mensen bezitten die kennis. Door ervaring, door training en opleidingen, en door het sparren en overleggen met elkaar over moeilijke casussen.

 

Huur je bij ons een plug-in recruiter in, dan komt deze met een set basistools die voor jouw situatie waarde toevoegen. Lees: die jouw vacatures kan invullen. Denk dan aan toegang tot diverse databases van kandidaten, data over doelgroepen, templates voor allerlei soorten berichten, belscripts, een handleiding voor managers over interviewen, een compleet referralprogramma, en ga zo maar door.

  Een recruiter inhuren bij ons betekent:

  • Een ervaren, succesvolle recruiter die zich richt op jouw wervingsbehoefte
  • Toegang tot een pakket met tooling, templates en informatie
  • Een complete oplossing voor jouw recruitmentvraagstuk

   En als je nog niet bent overtuigd, hier is waarom je bij ons een recruiter zou moeten inhuren:

   • Wij geven je altijd eerlijk en helder advies, zelfs als dat geen leuke boodschap is.
   • We helpen je niet alleen met de werving, maar ook met technische zaken als je recruitmentsysteem, werken-bij-site en Google for Jobs.
   • Onze recruiters kunnen terugvallen op een netwerk van kennisdragers.

    Meer weten?

    Neem contact op met een van onze medewerkers

    Boudewijn Timmers

    Sathya van Velzen