Hallo, ik ben

Nelleke
Recruiter

Hallo! Mijn naam is Nelleke de Leur. Ik woon samen met mijn vriend in Eindhoven en ben in mei 2024 begonnen als Junior Recruiter bij Plug-in Recruitment. Na mijn bachelor Toegepaste Psychologie wilde ik verder studeren en heb ik een Premaster en Master in Health and Medical Psychology gevolgd in Leiden. Na mijn afstuderen begin 2024 heb ik mijn rugzak gepakt en ben ik op reis gegaan naar Vietnam en Thailand, wat een geweldige ervaring was.

Toen het tijd werd om een baan te zoeken, kwam ik al snel bij Plug-in Recruitment terecht. De open sfeer, de gedrevenheid van de recruiters en de groeikansen binnen het bedrijf spraken mij direct aan. Ik weet zeker dat Plug-in Recruitment mij veel kan bieden op mijn weg naar een professionele carrière als recruiter. Ik krijg veel energie van het contact met mensen en het luisteren naar de wensen en behoeften van zowel kandidaten als klanten.

In mijn vrije tijd maak ik graag muziek. Mijn ouders werken allebei in de muziekwereld, dus het is me met de paplepel ingegoten. Sinds mijn vierde zing ik al en ik heb ook een aantal jaren pianoles gehad. Bij ons thuis is het dan ook nooit helemaal stil. Daarnaast ben ik een echte bourgondiër. Ik geniet ervan om op een terras te zitten of lekker uit eten te gaan met mijn vriend of vriendinnen. Verder ben ik een fervent reiziger en ben ik ook niet vies van een festival op zijn tijd.