Hallo, ik ben

Sathya
Recruiter
Mijn naam is Sathya van Velzen, ik woon samen met mijn man Omar en dochter in het rustige Oijen en ben sinds 2023 werkzaam bij Plug-in Recruitment.

Na mijn studie Oriƫntaalse talen en Communicatie heb ik een aantal jaren in Egypte gewoond en gewerkt. Bij terugkomst in Nederland ben ik per toeval in aanraking gekomen met recruitment. Zo ben ik 3 jaar werkzaam geweest als recruiter bij een werving en selectie bureau gericht op de voedselindustrie. Na deze jaren was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ik me meer kon professionaliseren binnen de recruitment en ben ik terecht gekomen bij Timmers van den Eijnden. Hier kan ik mijn opgedane kennis toepassen bij verschillende werkgevers.

Naast werken breng ik graag mijn tijd door met mijn gezin. Ik houd van verre reizen maken en nieuwe culturen leren kennen. De Arabische taal is mijn grote passie en daarvoor reis ik nog geregeld af naar het Midden Oosten. Verder vind ik het heerlijk om spelletjes te spelen en uit eten te gaan met familie en vrienden.