Hallo, ik ben

Tjodi
Recruiter

Hallo, mijn naam is Tjodi Sweens en ik ben woonachtig in Tilburg.

Ik heb mijn Bachelor Human Resources behaald en tijdens mijn studietijd heb ik werkervaringen opgedaan in de HR- wereld en de uitzendbranche. Ook heb ik, naast mijn internationaal georiënteerde stages, internationale ervaringen op mogen doen tijdens een studieperiode in het buitenland. Na mijn studie heb ik kort in de uitzendbranche gewerkt, waarna ik in oktober 2020 ben gaan werken voor Plug-in Recruitment. Hier mag ik mijzelf nog meer ontwikkelen op het gebied van sourcing en recruitment. Voor Plug-in Recruitment ben ik onder andere werkzaam geweest in de metaalwereld en de koelindustrie.

Naast mijn werk houd ik ervan om bezig te zijn met vrijwilligerswerk. Dit doe ik bij de carnavalsstichting waar het openbaar en cultureel carnaval mogelijk wordt gemaakt. Verder ben ik actief bij het International Center Tilburg. Hier worden internationals geholpen met het opbouwen van een leven in Nederland en met het opbouwen van een sociaal netwerk.

Naast mijn vrijwilligerswerk dans en wandel ik graag, houd ik van fotograferen en ga ik graag naar het theater. Uiteraard vier ik graag carnaval en ben ik dol op reizen.