Wij zijn recruiters. Als plug-in verlengstuk van jouw HR-afdeling, helpen wij je om zelf beter te werven. Door middel van interim recruitment, sourcing, rpo, en werving en selectie.

Wie wij zijn

Boudewijn Timmers

Boudewijn Timmers is met Plug-in Recruitment begonnen met een missie: verspilling in recruitment voorkomen en betere hires realiseren. Vandaag de dag doen wij dat met een team van recruiters en sourcers. Wij helpen je met het ontwerpen, inrichten en uitvoeren van je recruitmentproces. Of je nu je hele proces wilt uitbesteden, alleen sourcing- of recruitmentcapaciteit nodig hebt, of een enkele vacature wilt invullen: wij kunnen je helpen. Vanuit ons kantoor in Eindhoven werken we samen met ons team en proberen we iedere dag met en van elkaar te leren.

Wat we doen

Interim Recruitment

Behoefte aan kennis en capaciteit bij de werving van nieuwe medewerkers? Wij hebben tijdelijke recruiters beschikbaar die u kunnen helpen.

Sourcing

Te weinig instroom van kandidaten voor uw vacatures? Wij helpen u graag door passende kandidaten te identificeren, en benaderen ze uit uw naam.

RPO

Liever een meer structurele en complete ontzorging? Wij nemen uw hele recruitment proces uit handen. Altijd op maat gemaakt op uw behoefte.

Werving en Selectie

Hulp nodig bij het invullen van één losse vacature? Wij vullen deze vacature transparant in tegen een aantrekkelijke fee.

Altijd het laatste recruitmentnieuws?