Sourcing Oplossingen

“Bij moeilijk invulbare vacatures is sourcing een goede toevoeging aan je wervingsmix. Je vindt er latent zoekende kandidaten mee die goed passen in je zoekprofiel.”

Behoefte aan extra kandidaten? En snel? Wij kunnen je helpen. Onze plug-in sourcers pakken jouw vacature razendsnel op. Met een gedegen en gestructureerd proces, zorgen wij in no-time voor passende kandidaten die geïnteresseerd zijn in jouw vacatures.
Of wil je liever een talent pipeline opbouwen voor de toekomst? Wij helpen je met het definiëren, identificeren en interesseren van een pool van passende kandidaten.
Sourcen is bovenal een tijdrovende klus waarvoor je kennis en tooling nodig hebt. Het ‘er even bij doen’ levert onvoldoende op, hetgeen leidt tot nog minder inspanningen op dit vlak. Een goede sourcer denkt in doelgroepen, is de hele dag bezig met netwerken, en zowel zichtbaar als onzichtbaar aanwezig op social media en in databases. Denkt na over wat de beste bron is voor een specifieke vacature.

  Daarom hebben wij sourcing specialisten in dienst die specifiek deze activiteit uitvoeren. Zij zijn gewiekst in het vinden van schaarse profielen, ervaren in het enthousiasmeren van deze prospects, en bedreven in het converteren tot kandidaat.

   Een sourcer inhuren bij ons betekent:

   • Ervaring met een breed scala aan vacatures
   • Datagedreven sourcing campagnes
   • Flexibel in te zetten specialisten

    Meer weten?

    Neem contact op met een van onze medewerkers

    Boudewijn Timmers

    Sathya van Velzen